Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız

Yüksek Performanslı Nonwoven Merdaneler

NCCM

Özel Tasarımlı Yüksek Performanslı Nonwoven Sıyırma Merdaneler
Metal Sektörü
Uygulama alanları
Otomotiv Sektörü
OEM
Endüstri

NCCM® Premier Yellow
NCCM® Premier Yellow, dünyadaki diğer tüm nonwoven rulolardan daha iyi performans gösterir ve 25 yılı aşkın süredri dünya  standartlarında bir ölçüt olmuştur! Sıkma, yağlama, yağ giderme ve daha fazlası gibi uygulamalarla NCCM® Premier Yellow, birden fazla sektörde ve uygulamada başarılı olmak için özel olarak tasarlanmıştır. Uzun ömür, tamir edilebilirlik, sıvı kontrolü ve yüksek sürtünme katsayısı gibi özellikler NCCM® Premier Yellow için en önemliözellikleridir.

NCCM®NS
NCCM N-Serisi, üstün akışkan kontrolü ve üretim süreci iyileştirmeleri yoluyla yüzey kalitesini yükseltmek için ayrı ayrı tasarlanmış merdane teknolojisi çözümleri sunar.

NCCM®CX-SERIES
NCCM® CX-Serisi merdaneleri, galvanizleme veya rulo kaplama hatlarındaki kostik temizleyicilerde en yüksek performansı elde etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Spesifikasyona göre özel olarak tasarlanan bu merdaneler, aynı zamanda üretkenliğin artmasına önemli bir katkı sağlayabilir ve asitleme hatlarındaki kauçuk merdanelerden açık ara daha iyi performans gösterebilir.

NCCM® R-SERIES
NCCM® R-Serisi, zorlu aşınma uygulamalarında kauçuk ve üretandan daha iyi performans gösterecek şekilde tasarlanmış iki nonwoven rulodan oluşur.

NCCM® V SERIES 
NCCM® V-Serisi nonwoven sıyırıcılar ve barlar , çeşitli malzeme taşıma uygulamalarında kauçuk, keçe ürünlerin yerini alır. Çok yönlü, yüksek değerli NCCM® V-Serisi, kolayca deforme olan geleneksel malzemelerin yerini alır

Whatsapp Destek
Çevrimiçi